Posted on Oct 16, 2018

Voor ons kantoor in Capelle zijn wij op zoek naar een Software Engineer.

Als Software Engineer maak je deel uit van het “Development-Operations” team. In die hoedanigheid ga je geografische data creeëren, bewerken en visualiseren. Onze producten en diensten zijn veelal gerelateerd aan locatiediensten en digitale-landkaarten, onder andere in de vorm van data- en kaartcomponenten voor zelfrijdende voertuigen. We zoeken nieuw talent om tegemoet te kunnen komen aan de steeds groter wordende vraag naar software voor real-time map updates en High Definition kaarten voor zelfrijdende auto’s.

We zijn op zoek naar mensen die een rol kunnen vervullen in alle fases van software-ontwikkeling , van het definiëren van requirements en ontwerp tot aan implementatie, testing en oplevering. Vanwege de verscheidenheid aan projecten en het innovatieve karakter van het bedrijf, zal er over het algemeen veel variatie in het werk zitten. Daarnaast neem je deel aan productverbeteringstrajecten en productontwikkelingstrajecten en krijg je ruimte om met jouw ideeën het bedrijf te helpen ontwikkelen richting de toekomst.

Wij bieden
Een afwisselende baan met eigen inbreng en mogelijkheid tot ontwikkeling. Hierbij werk je samen met gemotiveerde en ervaren collega’s aan next generation digitale kaarten voor zelfrijdende auto’s.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris tussen €3000,- en €4500,- (afhankelijk van ervaring)
  • Reiskostenvergoeding
  • Een goede pensioenregeling (50/50)
  • Collectieve ziektekostenverzekering
  • 40-urige werkweek

Startdatum: Per Direct

Mocht deze vacature je interesse gewekt hebben, neem dan contact met ons op via technicaljobs@and.com d.m.v. het sturen van je motivatie brief en CV.

Werken bij AND Products (AND) betekent werken in een uitdagende en professionele werkomgeving waarin er ruimte is voor eigen inbreng. AND is een levendig internationaal bedrijf met een wereldwijd klantenbestand. Je zult deel uitmaken van een ervaren en toegewijd team, waarin je je kunt ontwikkelen en het belangrijk vindt om verantwoording te dragen, initiatieven te nemen, ideeën te vormen en persoonlijke doelstellingen na te streven.